II. Nemzetközi Monteverdi Kórusfesztivál

Kedves Ismeretlen Barátaink!

A Budapesti Monteverdi Kórus szeretettel üdvözöl Benneteket. Együttesünk huszonnyolc éve a magyar és a nemzetközi amatõr kórusélet élvonalába tartozó együttes. Részletes bemutatkozásként ajánljuk internetes oldalainkat, illetve prospektusunkat és hanganyagunkat. Együttesünk 1996. nyarán megrendezte a Monteverdi Kórusok I. Nemzetközi Fesztiválját, melynek anyagát szintén mellékeljük.

Kórusunk 2001. július 28. szombat délutántól 2001. augusztus 5. vasárnap reggelig megrendezi a II. Nemzetközi Monteverdi Kórusfesztivált. A Fesztivál színhelyei ismét a történelmi királyi város, Esztergom, és a világhírû fõváros, Budapest lesznek.

A résztvevõk jórészt az elsõ fesztivál kórusai lesznek, de reméljük, hogy új együttesek is érkeznek, köztük Benneteket is megismerhetünk. A kórusokat arra kérjük, hogy kb. 50-60 percnyi mûsorral készüljenek, fele részben világi és fele részben egyházi darabokkal. A közös elõadásra szánt mûvekrõl a késõbbiekben értesítünk Benneteket.

A részvételi díj 200,- EURO vagy ezzel egyenértékû nemzeti valuta. Ez tartalmazza a koncerteken és a turisztikai programokon való részvételt, a szállást, a napi háromszori étkezést, a fesztivállal kapcsolatos közlekedést. Azon vendégeink számára, akik aug. 5. után néhány napot Budapesten kívánnak tölteni, tudunk szállást biztosítani elõre egyeztetett feltételekkel, és kórustagjaink lehetõségeik szerint segítik õket az idõ kellemes és hasznos eltöltésében.…

Szeretettel várunk benneteket a Monteverdi Kórusok 2. Nemzetközi Fesztiváljára. Kérünk benneteket, hogy jelentkezési szándékotokról legkésõbb 2000. október 30-ig értesítsetek bennünket postán a "Kollár Éva / H-1121 Budapest, Zugligeti út 52." címen vagy a "+36-1-3943785" telefax számon, illetve a kollare@mail.matav.hu vagy moczar.gabor.jr@fiorentini.hu e-mail címeken. Alakuló terveinkrõl folyamatosan tájékoztatunk benneteket.

Üdvözlettel,

A Budapesti Monteverdi Kórus

Vissza a fesztivál oldalára