II. Nemzetközi Monteverdi Kórusfesztivál

Kedves Ismeretlen Barátaink!

Kedves Barátaink!

Örömmel értesítünk benneteket, hogy kórusunk 2001. július 28. szombat délutántól 2001. augusztus 5. vasárnap reggelig megrendezi a II. Nemzetközi Monteverdi Kórusfesztivált. A Fesztivál színhelyei ismét a történelmi királyi város, Esztergom, és a világhírû fõváros, Budapest lesznek.

A résztvevõk jórészt az elsõ fesztivál kórusai lesznek, de reméljük, hogy új együttesek is érkeznek. A kórusokat arra kérjük, hogy kb. 50-60 percnyi mûsorral készüljenek, fele részben világi és fele részben egyházi darabokkal. A közös elõadásra szánt mûvekrõl a késõbbiekben értesítünk Benneteket.

A részvételi díj 200,- EURO vagy ezzel egyenértékû nemzeti valuta. Ez tartalmazza a koncerteken és a turisztikai programokon való részvételt, a szállást, a napi háromszori étkezést, a fesztivállal kapcsolatos közlekedést. Azon vendégeink számára, akik aug. 5. után néhány napot Budapesten kívánnak tölteni, tudunk szállást biztosítani elõre egyeztetett feltételekkel, és kórustagjaink lehetõségeik szerint segítik õket az idõ kellemes és hasznos eltöltésében.…

Szeretettel várunk benneteket a Monteverdi Kórusok 2. Nemzetközi Fesztiváljára. Reméljük, az elsõ fesztivál szép emlékeit még õrzitek, és ezúttal is ellátogattok hozzánk. Kérünk benneteket, hogy jelentkezési szándékotokról legkésõbb 2000. október 15-ig értesítsetek bennünket postán a "Kollár Éva / H-1121 Budapest, Zugligeti út 52." címen vagy a "+36-1-3943785" telefax számon, illetve a kollare@mail.matav.hu vagy moczar.gabor.jr@fiorentini.hu e-mail címeken. Alakuló terveinkrõl folyamatosan tájékoztatunk benneteket.

Üdvözlettel,

A Budapesti Monteverdi Kórus

 vissza a kezdõlapra